Дома / Видео / Раце Горе

Раце Горе

Најзабавната компилација од најзабавното бебе, кое само сака да крева раце горе.

Обиди се со

Блиндирано стакло на Тесла vs човек

Тесла на најдобар можен начин го презентираше своето блиндирано стакло…