Дома / Видео / Пусти страв #43

Пусти страв #43

и кога ни златниот медал не може да те одбрани од пчела

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…