Дома / Видео / Првиот соларен воз

Првиот соларен воз

Првиот воз кој работи целосно на соларна енергија, мал воз за голем напредок во човештвото…

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…