Дома / Видео / Природата враќа #20

Природата враќа #20

Човекот сакаш на нај фраерски начин да ја изгоре трската, ама не го пресмета ветрот во целата работа…

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...