Дома / Видео / Премиерот за бензинот

Премиерот за бензинот

До сега мислевме дека обичниот граѓанин и политичарите во оваа земја не го имаат истиот живот, отсега веќе е далеку сигурно дека не се ни блиску…

Обиди се со

Машко си е машко #20

Децава не само што ја имаат најгенијалната услуга кој ќе помогне на други, туку и ...