Дома / Видео / Петарда vs багажник

Петарда vs багажник

Што ќе се случи ако фрлите јака петарда во багажник од автомобил? Погледнете го видеото за да не мора да пробате на своја рака…

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...