Дома / Видео / Пази воз

Пази воз

Доаѓаш да гледаш натпревар и пред тебе поминува воз, а не си на натпревар помеѓи Неготино и Кавадарци…

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...