Дома / Видео / Папагал стоматолог

Папагал стоматолог

Кога немате пари за да отидете на забар, па мора да го искористите папагалот по дома.

Обиди се со

Без оправдување

Видео од дечко кој има составено цел тапанарски сет од ѓубре и сепак звучи многу ...