Дома / Видео (страна 4)

Видео

Анкета на векот

Дечкото пробува да најде одговор за прашањето – Дали мажите и жените може да бидат само пријатели? Одговорите се многу забавни…

Повеќе...

Петарда vs багажник

Што ќе се случи ако фрлите јака петарда во багажник од автомобил? Погледнете го видеото за да не мора да пробате на своја рака…

Повеќе...

Петарда во фрижидер

Дали некогаш сте се прашувале што ќе се случи ако ставите петарда во фрижидер? Епа за да не пробате еве ви видео да го добиете одговорот на тоа прашање.

Повеќе...