Дома / Видео (страна 3)

Видео

Машко си е машко #20

Децава не само што ја имаат најгенијалната услуга кој ќе помогне на други, туку и успеале да стигнат до утринска емисија за да ја презентираат на само 12 години.

Повеќе...

Вистинскиот “Крал Лав”

Која е вистинската инспирација или копија за најдобриот анимиран филм од нашето детство? Дали продукцијата на Дизни ја имаат украдено целосно идејата, погледнете го видеото и оценете сами.

Повеќе...

Туторијал #307

Како да ја срамите помалата сестра пред нејзините другарчиња… со рокање на хитови од 2000тите!

Повеќе...