Дома / Видео / Оригинална преработка на Sandstorm

Оригинална преработка на Sandstorm

Сте ја слушнале милион пати до сега, ама дали сте ја слушнале исвирена на компир?!

Обиди се со

Дали можете да именувате некоја земја?!

Видео од жители на САД кои се обидуваат да именуваат која и да било земја ...