Дома / Видео / Нов предизвик

Нов предизвик

Дали можете да отворите капаче од шише со удар од нога?! Проверете го видеото и ако пробувате, користете пластика, да нема конци…

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…