Дома / Видео / Неуспешни во јавен транспорт

Неуспешни во јавен транспорт

Видео компилација од луѓе кои знаат дека јавниот превоз е страшен кошмар…

Обиди се со

Најдобрата љубовна приказна, за малку…

Видео кое ќе ве натера да размислите следниот пат кога ќе имате прилика да прозбборите ...