Дома / Видео / Најрационален одговор некогаш!

Најрационален одговор некогаш!

На прашањето “Што ако сакам да имам секс пред брак” од средношколец, женава го има најрационалниот одговор некогаш…

Обиди се со

Маратон по мерка

Ако не успеете да се спремите за Скопскиот маратон, ви преостанува Marathon du Medoc во ...