Дома / Видео / Најдобрата реакција после сообраќајка некогаш

Најдобрата реакција после сообраќајка некогаш

Дечкото само што излезе од превртена соба за да ја покаже тетоважата пред камера… вклучете звук и уживајте во ова прераскажување на инцидентот!

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…