Дома / Видео / Најбрзата победа во Сумо борење

Најбрзата победа во Сумо борење

Одлично видео кое е отсликување на македонската – “што се чаталиш?!”

Обиди се со

Премиерот за бензинот

До сега мислевме дека обичниот граѓанин и политичарите во оваа земја не го имаат истиот ...