Дома / Видео / Нај Џез бенд?!

Нај Џез бенд?!

ПРетпоставуваме дека е во прашање голема страст и можеби малку дрога… ама видео записот да не постоеше ќе моравме да го измислиме.

Обиди се со

Премиерот за бензинот

До сега мислевме дека обичниот граѓанин и политичарите во оваа земја не го имаат истиот ...