Дома / Видео / Моментот #654

Моментот #654

кога другар ти прв пат излегол од Македонија и ти раскажува како си поминал…

Обиди се со

Кога ќе ти тргне денот

Не за џабе рекле постарите – “како ќе ти тргне утрото, таков ќе ти биде ...