Дома / Видео / Модерна девојка

Модерна девојка

Изјава на една модерна девојка/жена упс… шетана. Тонот е задолжителен, вицот што го кажува најверојатно смешен.

Обиди се со

Учителка на годината

Се е во ред, буква по буква, ама на крај читањето ја утепа работата…