Дома / Видео / Машко си е машко #20

Машко си е машко #20

Децава не само што ја имаат најгенијалната услуга кој ќе помогне на други, туку и успеале да стигнат до утринска емисија за да ја презентираат на само 12 години.

Обиди се со

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат