Дома / Видео / Малиот на Роки

Малиот на Роки

Бебе го имитира секој потег на Роки гледајќи го на ТВ.

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...