Дома / Видео / Лошо пеење

Лошо пеење

Кога пееш толку лошо, што и мачката знае дека фалшираш…

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...