Дома / Видео / Кратка хорор приказна #15

Кратка хорор приказна #15

Видео кое докажува дека мајката не ти мисли најдобро секогаш… Детево ќе треба на бајачка да иде после инцидентов.

Обиди се со

Козја кореографија

Краток музички спот за песната Staying alive од Bee Gee’s изведена од две кози…