Дома / Видео / Козја кореографија

Козја кореографија

Краток музички спот за песната Staying alive од Bee Gee’s изведена од две кози…

Обиди се со

Учителка на годината

Се е во ред, буква по буква, ама на крај читањето ја утепа работата…