Дома / Видео / Компилација од “треба да се вратам во форма”

Компилација од “треба да се вратам во форма”

Некои луѓе едноставно не се наменети за да одат во теретана…

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…