Дома / Видео / Кога водителот ќе зезне работа

Кога водителот ќе зезне работа

Видео од неуспешното кршѓење на цигли од големиот мајстор ака кога ќе те фатат дека си лажел на CV-то

Обиди се со

Рибарење со хеликоптер

Видео кое е доказ за добрината на некои луѓе…