Дома / Видео / Кога ти е досадно на аеродром

Кога ти е досадно на аеродром

Аеродромите се познати по гужви, чекање и нервози. понекогаш сето ова влијае на однесувањето на луѓето кои патуваат

Обиди се со

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат