Дома / Видео / Кога поголемиот батко ти попушта

Кога поголемиот батко ти попушта

Видео каде Мек Грегор го покажува своето Его, а Бјорнско ака Планината од Игра на Троновите со неговото големо срце му попушта како на мало дете…

Обиди се со

Без оправдување

Видео од дечко кој има составено цел тапанарски сет од ѓубре и сепак звучи многу ...