Дома / Видео / Кога папагалот те сака повеќе од сите

Кога папагалот те сака повеќе од сите

Обиди се со

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат