Дома / Видео / Кога некој ќе прдне во јавност

Кога некој ќе прдне во јавност

Видео од најсоодветната животинска реакција, кучето испушта гасови, а мачката повраќа од смрдеата…

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...