Дома / Видео / Кога користиш google translate да се разбереш

Кога користиш google translate да се разбереш

Најдобра презентација за тоа како изгледа комуникација на странски јазик користејќи google translate…

Обиди се со

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат