Дома / Видео / Кога ќе платиш ефтин фризер

Кога ќе платиш ефтин фризер

Видео доказ дека не е секогаш цената пресудна за изборот…

Обиди се со

Без оправдување

Видео од дечко кој има составено цел тапанарски сет од ѓубре и сепак звучи многу ...