Дома / Видео / Кежуал расист

Кежуал расист

Професор кој сакајќи да се оправда од својата расистичка изјава, малку повеќе се закопа со изјавава…

Обиди се со

Смртоносно скокање во вода

Доказ дека од секоја глупост може да се направи спорт, особено ако си во Норвешка…