Дома / Видео / Како малолетничка прв пат на штикли

Како малолетничка прв пат на штикли

Нешто крцна, се надеваме дека не отиде зглобот…

Обиди се со

Премиерот за бензинот

До сега мислевме дека обичниот граѓанин и политичарите во оваа земја не го имаат истиот ...