Дома / Видео / Хит на векот

Хит на векот

Видео од најдобрата импровизација некогаш! Дали бобан го мрдна своето БМВ?!

Обиди се со

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат