Дома / Видео / Глуп и поглуп

Глуп и поглуп

Кога си толку сигурен дека другите грешат и на крај ти го правиш истото

Обиди се со

Најдобрата љубовна приказна, за малку…

Видео кое ќе ве натера да размислите следниот пат кога ќе имате прилика да прозбборите ...