Дома / Видео / Гинисов рекорд во решавање Рубикова коцка

Гинисов рекорд во решавање Рубикова коцка

Како решавањето на Рубикова коцка да не беше доволно комплицирано, па дечкото си додаде уште две и плус жонглирање…

Обиди се со

Маратон по мерка

Ако не успеете да се спремите за Скопскиот маратон, ви преостанува Marathon du Medoc во ...