Дома / Видео / Фриц учи да фаќа #2

Фриц учи да фаќа #2

Втора компилација на видеа каде кучето Фриц учи да биде нормално куче.

Обиди се со

Премиерот за бензинот

До сега мислевме дека обичниот граѓанин и политичарите во оваа земја не го имаат истиот ...