Дома / Видео / Другари #70

Другари #70

Видео доказ дека не секогаш другарите ти мислат најдобро… ама во овој случај излезе повеќе од добро

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...