Дома / Видео / Дали можете да именувате некоја земја?!

Дали можете да именувате некоја земја?!

Видео од жители на САД кои се обидуваат да именуваат која и да било земја на мапа. Резултатите се повеќе од смешни…

Обиди се со

Иден веган

Видео кое ако не беше снимено, немаше да верувате дека постои… дете да одбие чоколада!!!!