Дома / Видео / Божиќ доаѓа

Божиќ доаѓа

Кратко видео како спремање два месеци однапред за божиќните празници

Обиди се со

Учителка на годината

Се е во ред, буква по буква, ама на крај читањето ја утепа работата…