Дома / Видео / Бохемиска рапсодија на детски начин

Бохемиска рапсодија на детски начин

Видео од малата реинкарнација на Фреди Меркјури која е вистински обожавател знаејќи ги сите стихови на Бохемиска рапсодија.

Обиди се со

Најбрзата победа во Сумо борење

Одлично видео кое е отсликување на македонската – “што се чаталиш?!”