Дома / Видео / Билдерски маки големи

Билдерски маки големи

Сигурно има и поголеми билдерски проблеми, ама овој некако е посмешен од останатите

Обиди се со

Кога знаеш дека си славен

Видео доказ дека и животните знаат да бидат горделиви и да се “чаталат” кога можат