Дома / Видео / Без оправдување

Без оправдување

Видео од дечко кој има составено цел тапанарски сет од ѓубре и сепак звучи многу подобро голем број на тапанари…

Обиди се со

Туторијал #318

Патентираме идеја, како да го натерате другарчето што сака да пие да има поздрав живот. ...