Дома / Видео / Бенд на векот

Бенд на векот

Ако некогаш ви притреба моторизиран бенд за одење по невеста, не барајте подалеку од овие дечки!

Обиди се со

Козја кореографија

Краток музички спот за песната Staying alive од Bee Gee’s изведена од две кози…