Дома / Видео / Бегање од полиција

Бегање од полиција

Рекоа дека е невозможно да им се избега на полицајци ако те бркаат, епа другаров покажа дека тоа не е вистина ако имаш многу брза кола

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…