Дома / Видео / Амди за Претседател

Амди за Претседател

Човекот стварно знае како да работи во ова диЏитал време, па дај помогнете му да се захвали на граѓаните…

Обиди се со

Премиерот за бензинот

До сега мислевме дека обичниот граѓанин и политичарите во оваа земја не го имаат истиот ...