Дома / Видео / Амди за Претседател #2

Амди за Претседател #2

Уште едно архивско видео кое докажува дека ако Амди стане претседател, ќе не може да се размине на Плоштад Македонија од што ќе треба да се поздрави со сите што го знаат…

Обиди се со

Зачинување

Гордон Ремзи прави бургери и само еден збор се повторува повеќе пати… зачинување