Дома / Видео / Ајде Ајде Вардаре!!

Ајде Ајде Вардаре!!

Вклучете го звукот и уживајте во оваа азиска интерпретација!

Обиди се со

Козја кореографија

Краток музички спот за песната Staying alive од Bee Gee’s изведена од две кози…