Дома / Видео / Административна чистка

Административна чистка

Видео доказ од тоа како се спроведуваат работите кога е во прашање државната помош…

Обиди се со

Козја кореографија

Краток музички спот за песната Staying alive од Bee Gee’s изведена од две кози…